Termeni și Condiții pentru Magazinul Online Xzero

Data ultimei actualizări: 01.01.2024

Bine ați venit la magazinul online Xzero! Vă rugăm să citiți cu atenție termenii și condițiile noastre înainte de a utiliza sau plasa comenzi pe acest site.

1. Acceptarea Termenilor și Condițiilor:
Accesând sau utilizând acest site, vă exprimați acordul deplin și necondiționat cu termenii și condițiile prezentate aici. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni, vă rugăm să nu utilizați site-ul nostru.

2. Contul Utilizatorului:
– Pentru a plasa comenzi pe site, puteți fi obligat să vă creați un cont de utilizator. Sunteți responsabil pentru păstrarea confidențialității datelor contului și a parolei.

3. Comenzi și Plăți:
– Prin plasarea unei comenzi, confirmați că sunteți autorizat să efectuați tranzacții pe cardul de credit sau alte mijloace de plată folosite.
– Informațiile furnizate pentru procesarea comenzilor trebuie să fie complete și corecte. Comenzile pot fi anulate sau întârziate dacă informațiile furnizate sunt incorecte.

4. Prețurile și Promoțiile:
– Prețurile produselor sunt afișate în moneda specificată și includ toate taxele aplicabile.
– Promoțiile și reducerile sunt valabile în limitele specificate și pot fi retrase sau modificate fără notificare prealabilă.

5. Transport și Livrare:
– Costul și termenii de livrare sunt specificați în secțiunea corespunzătoare. Unele produse pot avea restricții de livrare în anumite regiuni.

6. Returnarea și Schimbul de Produse:
– Politica noastră de returnare și schimb este detaliată într-o secțiune separată. Vă rugăm să o consultați pentru informații complete.

7. Confidențialitate și Securitate:
– Informațiile dvs. personale sunt protejate conform Politicii noastre de Confidențialitate. Vă rugăm să o consultați pentru detalii suplimentare.

8. Drepturile de Autor și Proprietate Intelectuală:
– Conținutul acestui site, inclusiv textele, imagini și logo-urile, sunt protejate de drepturile de autor și de alte drepturi de proprietate intelectuală.

9. Forța Majoră:
– Nu suntem responsabili pentru neexecutarea obligațiilor noastre în cazul forței majore sau a altor circumstanțe excepționale care scapă controlului nostru.

10. Modificări ale Termenilor și Condițiilor:
– Ne rezervăm dreptul de a modifica, adăuga sau elimina termeni și condiții în orice moment, fără notificare prealabilă. Utilizarea continuă a site-ului constituie acceptarea acestor modificări.

11. Produsele pot fi returnate doar in cazul in care nu prezinta urme de uzura si sunt trimise inapoi in aceeasi conditie in care au fost primite.

Prin utilizarea acestui site, sunteți de acord cu toți termenii și condițiile menționate mai sus. Vă mulțumim că ați ales Xzero! Pentru întrebări sau nelămuriri, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail contact@xzero.ro.

Toate drepturile rezervate.