Metode de plata

Plata produselor se va face catre agentul de curierat care efectueaza livrarea. Valoarea produselor care trebuie platita este cea din momentul confirmarii telefonice sau prin email a comenzii.

Plata online se poate efectua cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiții de siguranță deplină. Plata prin card este o metodă sigură deoarece datele cardului dumneavoastră nu vor fi stocate de către procesator, ele fiind securizate și criptate. Pentru cumpărător, procedura de plată este foarte simplă:

  1. Alegeți produsul/produsele dorite de pe site-ul xzero.ro .
  2. Alege ca metodă de plată Plata cu cardul.
  3. Introduceți detaliile cardului dumneavoastră și orice altă informație este solicitată in pagina de plată.

Tranzacția este securizată, datele dumneavoastra personale ajung direct la bancă, fără a fi stocate pe serverele Plati Online sau xzero.ro .

După procesare, va fi afișat rezultatul tranzacției și în funcție de acesta și de politica de livrare a magazinului xzero.ro, veti intra în posesia bunurilor cumpărate.

 
Mai multe detalii despre plata cu cardul puteti afla pe siteul Plati Online.
 
Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2).
Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzactii. Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra.
 
Pentru plata cu cardul, tranzactia va aparea pe extrasul de cont cu numele xzero.